Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timișoara
Home

Mesajul directorului

Mesajul directorului

Bine ați venit la Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timișoara!

 

În cei peste cincizeci de ani de existență, Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timișoara, a devenit o prezență activă, recunoscută în educația preuniversitara din domeniile economic, estetica și igiena corpului omenesc, turism și alimentație, și sănătate la nivel regional, național și european.

 

Învățarea inspirată se concretizează, în primul rând, în diversitatea specializărilor/calificărilor pe care le oferim, în multitudinea de activități pe care le concepem şi realizăm împreună cu mediul de afaceri şi comunitatea locală.

 

Specializările/calificările pe care le oferim sunt adaptive și flexibile, inspirate de curriculele învățământului preuniversitar de profil ale unor licee prestigioase din întreaga lume, dar şi proactive pentru a ține seama de necesitățile organizațiilor și de spiritul modern al afacerilor.

 

Liceul oferă elevilor nu doar programe educative, dar și experiențe de neuitat, relații interumane de cea mai bună calitate, un mediu de învățare stimulativ de calitate ridicată.

 

Încurajăm inovarea şi gândirea creativă, stimulăm gândirea managerială responsabilă ghidată de principiile eticii afacerilor, libertatea de exprimare şi spiritul critic în rândul elevilor şi al corpului profesoral.

 

Angajamentele noastre pentru viitor se referă la creșterea calității actelor de învățare , la internaționalizarea activităților prin crearea de parteneriate si programe.

 

Avantajul de a face educație într-un oraș multicultural cum este Timișoara se reflectă în oferta noastră educațională, în deschiderea pe care o manifestăm față de noutăți, față de orientări și puncte de vedere diferite.

 

Educația reprezintă o lungă călătorie spre descoperirea sinelui, spre dezvoltarea personalității umane, iar trecerea prin Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timișoara este o experiență unică în care suntem bucuroși să vă însoțim.

 

Fie că sunteți potențiali elevi, cursanți din domeniul liceal, postliceal, veți fi oricând bineveniți în Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timișoara.

  DIRECTOR: 

Prof. ec. Goje Daniela-Mirela