Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timișoara
Despre noi
Home

Despre noi

Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” din Timișoara a fost înființat în anul 1956

MISIUNEA instituției noastre este să promovăm un învățământ deschis și flexibil.

Ne dorim să oferim accesul la educație tuturor, indiferent de condiția socială și materială.

Efortul cadrelor didactice este direcționat către oferirea unui învățământ centrat pe elev.

Managementul liceului optează pentru RESPONSABILITATE, TRANSPARENȚĂ și EFICIENȚĂ.

Mesajul directorului

Află mai multe despre viziunea conducerii școlii cu privire la modul în care instituția noastră abordează procesul educațional.

01. Tradiție

În cei peste cincizeci de ani de existenţă, liceul a devenit o prezenţă activă la nivel regional și naţional, recunoscută în educaţia preuniversitară din domeniile economic, estetica și igiena corpului omenesc, turism și alimentație și sănatate.

02. Adaptabilitate

Specializările pe care le oferim sunt adaptate cerințelor și necesităților mediului de afaceri, fiind inspirate de curriculele învățământului preuniversitar de profil ale unor licee prestigioase din întreaga lume.

03. Interacțiune

Liceul oferă elevilor nu doar programe educative, dar şi experienţe de neuitat, relaţii interumane de cea mai bună calitate, un mediu de învăţare stimulativ, de calitate ridicată, încurajând creativitatea și libertatea de exprimare a elevilor.

04. Diversitate

Învăţarea inspirată se concretizează, în primul rând, în diversitatea specializarilor/ calificarilor pe care le oferim, în multitudinea de activităţi pe care le concepem şi realizăm împreună cu mediul de afaceri şi comunitatea locală.