Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timișoara

Liceu seral

Oferta educațională pentru anul școlar 2024-2025:

DOMENIUL: ECONOMIC

PROFIL: SERVICII

SPECIALIZAREA: Tehnician în activităţi economice (acreditată)

Clasa a IX-a seral – 2 clase (56 locuri)

Clasa a XI-a seral – 3 clase (84 locuri)

Taxe: Taxă de înscriere – 150 lei

 • taxă școlară-liceu cursuri seral – cl. a IX- X – 1600 lei/an
 • taxă școlară-liceu cursuri seral – cl. a XI-XIII – 1700 lei/an  

OBS: taxa școlară se plătește în 3 rate

Formular pentru înscriere

Dacă îți dorești să afli cum poți studia la liceul nostru, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Vrei să te înscrii?

Completează formularul și te contactăm noi sau alege să ne contactezi direct folosind una din metodele de mai jos:

Formular

  Nume și Prenume:

  Email:

  Telefon:

  Mesaj:

  Înscrie-te la liceul Tehnologic UCECOM

  „Spiru Haret” din Timișoara

   

  Liceul seral reprezintă o formă alternativă de învățământ preuniversitar, destinată elevilor care nu pot participa la cursurile de zi din diverse motive, precum ocuparea unui loc de muncă sau alte responsabilități personale sau familiale. Acest sistem de învățământ se desfășoară de obicei în cursul serii, permițând elevilor să-și continue educația și să obțină o diplomă de bacalaureat în ciuda altor obligații.

  Unul dintre principalele avantaje ale liceului seral este flexibilitatea programului, care permite elevilor să îmbine educația cu alte activități sau responsabilități, cum ar fi un loc de muncă în timpul zilei. Acest lucru oferă elevilor oportunitatea de a-și câștiga proprii bani și de a-și asigura resursele necesare pentru continuarea studiilor sau pentru sprijinirea familiilor lor.

  De asemenea, liceul seral poate fi o opțiune importantă pentru cei care nu reușesc să se integreze în mediul școlar tradițional sau care întâmpină dificultăți în realizarea potențialului lor academic în timpul zilei. Acest sistem de învățământ oferă un mediu mai relaxat și mai puțin competitiv, permițând elevilor să-și urmeze propriul ritm de învățare și să-și dezvolte abilitățile într-un mod mai personalizat și adaptat nevoilor lor individuale.

  În ceea ce privește cariera, liceul seral poate oferi elevilor oportunități importante pentru a-și construi fundația pentru succesul profesional. Prin obținerea unei diplome de bacalaureat, elevii pot avea acces la o gamă mai largă de oportunități de angajare și pot beneficia de mai multe opțiuni pentru formare profesională și dezvoltare ulterioară a carierei lor. Acest sistem de învățământ poate juca un rol crucial în deschiderea ușilor către o carieră de succes și în asigurarea unui viitor stabil și prosper pentru elevi.